fredag, juli 30, 2010

Torsdagen på Putte (och inför fredagen)

Även torsdagen var fin. Bortsett från vädret naturligtvis. Vädret var utan att överdriva rätt värdelöst. Men så länge det bjuds fin musik klarar man sig ändå.

Så vad såg vi igår? En hel del, började med Docenterna och sedan hann vi även se Monty, This is Head, två låtar The Sounds, Timo Räisänen, Kashmir från serveringsområdet och Teddybears innan vi vände hemåt igen.
Bäst var This is Head, även om publikuppslutningen var pinsamt dålig. Där skämdes man nästan lite för Karlskogas räkning.

Idag kommer jag titta på gamla Klubb Perfektion-bekantingarna Billie the Vision, [ingenting] och Hästpojken till att börja med. Sen får vi, men det känns inte alls osannolikt att det blir lite Masshysteri, lite Invasionen, lite Maskinen och kanske lite Public Image Ltd (det sistnämnda mest bara för att kunna säga att man sett det).
Hoppas nu bara att vädret blir bättre än igår. Just nu är det uppehåll men det har pratats om att det kan komma en del regn även idag, låt oss hoppas att det regnet dyker upp någon annanstans istället.

Etiketter: