lördag, juli 31, 2010

Vi går från fredag till lördag

Ska man sammanfatta fredagen på Putte I Parken är nog det enklaste att nämna det fruktansvärda vädret. Regn, blåst och kyla är ingen bra kombination när man befinner sig på festival. Idag ser det dock betydligt trevligare ut, och det kommer vara uppehåll hela dagen, fantastiskt. Men nu lämnar vi väderpratet, puttefredagen innehöll ju så mycket mer.

Trion Billie, [ingenting], Hästpojken gjorde utmärka spelningar, Halleluja! blev precis så extatisk som man hoppats på. Invasionen gjorde också dom en grym spelning. Och på tal om Invasionen så var naturligtvis Lyxzéns gästspel i Bloody Beetroots spelning (en konsert jag dock bara såg några få minuter av, vilket intressant nog råkade sammanfalla just med nämnda gästspel) kul att se, även om jag måste erkänna att jag själv aldrig riktigt fattat grejen med Refused.
Och sen ställde naturligtvis Maskinen till med stor fest i regnet uppe på kullen. PiL var väl så där kan man säga, men nu kan man ju i alla fall säga att man sett det.

Idag kommer jag inleda dagen med att se fina Mixtapes & Cellmates och sedan kommer det med ett par uppehåll rulla på med sevärda grejer fram till att Hives avslutar festivalen. Kommer nog bli en ytterst trevlig dag idag också. Och så ska det bli skönt att slippa bli dyngsur så fort man går utanför dörren.

Etiketter: