torsdag, april 14, 2011

Bästa scenen i en tv-serie någonsin

Det behöver egentligen inte kommenteras, bara titta och häpna över hur fantastiskt det är. A man is a horn! Magnifikt

Etiketter: , , ,

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hejsan, jag har en liten fundering, det heter ju Klubb Perfektion (Karlskoga Populärmusikförening)men vad jag förstår det som står det ganska still i Karlskoga så om man vill dansa till fin musik måste man åka till Örebro vilket inte känns så himla kul. Finns det hopp för popklubben?

4:08 em  
Anonymous Anonym said...

mvh tjejen från The Mary Onettes

4:12 em  
Blogger Karlskoga Populärmusikförening said...

Hej!

Kul att vi och/eller det vi gör är efterfrågat, synd bara att ställena i stan inte riktigt vill inse det…

Den frågan är inte helt lätt att svara på. Men i korthet ligger det till så här: Vi är jäkligt sugna på att göra något och har faktiskt försökt få till något nu under våren så från vår sida finns hopp. Dock är det ju inte enbart upp till oss om det ska bli av eller inte, vi måste ju ha någonstans att vara också och det är i grund och botten därför det inte blivit något på länge. Utan att gå in på för mycket detaljer (det här är ju trots allt ett hyfsat offentligt sammanhang) så kan man säga att ställena med lämpliga lokaler inte verkat så himla sugna på att låta oss ställa till med härliga popfester. Så det är väl tråkigt nog ungefär så det ser ut i dagsläget.
Men vi är som sagt galet sugna på att göra något och hoppas fortfarande på att kunna få till något framöver, så även om jag inte alls kan lova att något kommer bli av så lovar jag att fortsätta tjata på ställena och göra mitt bästa för att få till något till hösten. Vi får hålla tummarna helt enkelt.

Hoppas att du fick någon sorts klarhet i hur läget ser ut!

//Nicklas

1:27 fm  

Skicka en kommentar

<< Home